U Belekspocentru,  14. novembra 2019. godine, kompanija Alma Quattro je proslavila 25 godina poslovanja u prisustvu  više od 650 zvanica iz zemlje, regiona i sveta.

Neobičan događaj po standardima advertajzinga započeo je pozorišnom predstavom koja je goste povela 75 godina u budućnost, kada Alma Quattro slavi svoj 100. rođendan.
Uz satiričan pogled na međuljudske odnose koji se menjaju pod najezdom robota i na strah od tehnologije koja preti da će oduzeti radno mesto i samom direktoru, predstava preuveličava brige sa kojima se svakodnevno susrećemo i preispituje kompleksnost muško-ženskih odnosa.

Naročito je značajno bilo prisustvo Jean-Fracois Decaux-a, predstavnika kompanije JCDecaux, i prijatelja Alme Quattro.
Događaju su prisustvovali predstavnici švajcarske grupacije APG SGA,  u čijem je vlasništvu Alma Quattro od 2003. godine, predstavnici gradskih institucija, švajcarske ambasade, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, vodećih kompanija iz regiona, medijskih kuća, marketinških agencija, kao i dugogodišnji partneri i saradnici, dragi prijatelji, porodice zaposlenih i sami zaposleni.

Proslavu su posebno obeležila dva izuzetno važna govora Jean Francois Decaux-a, predsednika izvršnog odbora firme JCDecaux, najveće svetske kompanije u oblasti spoljnog oglašavanja, i gospodina Daniela Hofera, predsednika upravnog odbora APG SGA grupacije.
U duhu cele ideje o ljudskoj jedinstvenosti, rečima: “Uspeh nije ono što priželjkujete, već ono za šta vredno radite svakoga dana”, direktorka Sanja Pešić je pozvala sve zaposlene kompanije, od kojih većina radi u firmi od samog osnivanja, da joj se pridruže na pozornici kao “ljudi koji (svakog dana) završavaju posao”.

Posle zvaničnog dela, kada je zavesa ponovo podignuta, začuo se glas Fredija Merkjurija u interpretaciji pevača fantastičnog Queen Tribute Band-a. Veče je kulminiralo u duhu srpskog mentaliteta, uz sjajne zvuke trube Dejana Petrovića i Big Benda i njihovih dobro poznatih hitova.

Ponosni smo na 25 godina našeg poslovanja i zahvaljujemo se svim partnerima, klijentima i prijateljima na ukazanom poverenju i saradnji.