Humanitarna organizacija SOS Dečija sela je početkom februara pokrenula akciju pod nazivom Koje je boje srce tvoje?“.

Kompanija Alma Quattro je podržala akciju u obliku medijske podrške na bilbordima u Beogradu tokom februara i marta, kako bi se što više građana informisalo. Akcija omogućuje svim pojedincima da kontinuirano pomažu deci iz Srbije bez roditeljskog staranja.

Sistem donacija funkcioniše po principu članstva u Klubu Zlatno srce koje podrazumeva redovne mesečne donacije u odabranom iznosu, prema mogućnostima pojedinca.

SOS Dečija sela Srbija je humanitarna, neprofitna organizacija koja već 14 godina radi na unapređenju kvaliteta života dece i mladih bez roditeljskog staranja do njihovog ekonomskog osamostaljivanja. U SOS Dečijem selu u Kraljevu živi preko 70-oro dece uzrasta od 0 do 18 godina iz cele Srbije, u 14 porodičnih kuća. O deci svakodnevno brinu SOS mame i stručni psiho-pedagoški timovi, a nakon SOS Dečijeg sela, deca prelaze u SOS Zajednicu mladih, gde se uz pomoć edukatora pripremaju za samostalan život.

SOS Dečija sela imaju jedinstven koncept brige: deca rastu u porodičnom okruženju, biološka braća i sestre ostaju zajedno i svako dete dobija kontinuiranu brigu do osamostaljivanja.

Pozivamo vas da se priključite akciji Koje je boje srce tvoje?“ i zajedno pomognemo deci bez roditeljskog staranja, kako bi njihova budućnost bila lepša i sigurna.