U finalu 2018. godine, ALMA QUATTRO je primila još jedno poslovno priznanje za ostvarene rezultate.
Pri novoj analizi evropskog tržišta, Alma Quattro je nosilac Gold Creditworthiness Rating Excellence Certifikate AAA (Zlatni sertifikat AAA) za postignute rezulate u 2016., 2017. i 2018. godini.

Sertifikat se dobija na osnovu analize finansijskog poslovanja u prethodne tri godine i dodeljuje se po identičnim kriterijumima u više od 19 zemanja Evrope. Njegov značaj za kompanije iz Srbije se ogleda u tome što nosioca stavlja rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije. U 2017. godini u Srbiji svega 2,15% preduzeća je ispunjavalo uslove za dobijanje ovog sertifikata.

Sertifikat je pokazatelj izuzetne bezbednosti ulaganja za partnere i investitore i projekciju uspešnog poslovanja sa verovatnoćom od preko 94% zadržavanja kreditnog rejtinga u narednoj godini. Samo firme koje su po finansijskom uspehu iznad proseka u svojoj delatnosti i koje su zadovoljile stroge kriterijume se kvalifikuju za proveru rejtinga bonitentne uspešnosti.

Izdavalac AAA sertifikata je Bisnode Srbija, deo vodeće švedske grupacije Bisnode AB Sweden, čija je misija da srpskom tržištu i poslovnim akterima obezbedi što kvalitetnije informacije pri izboru poslovnih partnera i ulaganja na osnovu svojih podataka o pravnim subjektima.

Ponosni smo što pripadamo najuspešnijim kompanijama u Srbiji i Evropi.

Kompanija Alma Quattro sledeće godine obeležava 25 godina svog poslovanja, a poslovni rezultati koje smo ostvarili su pokazatelji našeg uspešnog i timskog rada.