Alma Quattro sa velikim zadovoljstvom predstavlja nove medije u ponudi.

U pitanju su digitalni LCD ekrani dijagonale 84 inch-a, visoke rezolucije. Pozicionirani su na centralnim lokacijama u pešačkoj zoni Beograda na potezu od Kalemegdana do palate Albanija, u Zmaj Jovinoj ulici i na Obilićevom vencu, u delu grada koji je ispunjen različitim kulturnim, ugostiteljskim i prodajnim sadržajima.

Postavljanjem nove mreže LCD ekrana zakoračili smo u svet digitalnih proizvoda koji nude upečatljivu, pokretnu sliku, koja predstavlja idealnu dopunu klasičnom OOH i Online oglašavanju. Spoljna mreža LCD ekrana pruža mogućnost oglašivačima da na kreativan način neposredno animiraju svoju publiku.

Reklamni sadržaj se može emitovati u formi slike ili videa u trajanju od 10 sekundi u ciklusu od 60 sekundi. Postoje brojne mogućnosti za realizaciju različitih želja klijenata, a jedino ogranicenje je emitovanje zvuka zbog Zakona o oglašavanju.

Svojim izgledom i slikom visoke rezolucije koju emituju LCD ekrani, ovaj inovativni medij, garantuje da će vaše reklamne poruke privlačiti pažnju 24/7.